Fra flyplassen til Guanabara Park

Fra flyplassen til Guanabara Park

Fra flyplassen tar jeg enten buss, taxi eller leiebil.
Med bil tar jeg av fra motorveien til Arguineguin og kjører gjennom Arguineguin, og neste lille tettsted som heter Patalavaca (gjennom en rundkjøring, rett frem) videre forbi Anfi del Mar, Valle Marina og Den Norske Skolen (gjennom en rundkjøring, fortsatt rett frem). Herfra kjører jeg i et par minutter til jeg kommer til en tunnel. Rett etter denne tar jeg til høyre. Kjører rett frem til jeg kommer til en rundkjøring. Her tar jeg til høyre og opp bakken. På toppen av bakken deler veien seg i to, da tar jeg til venstre, og rett frem til veien slutter og jeg er på Guanabara Park.

Top Car AutoReisen er det leiebilselskapet jeg har benyttet flest ganger til nå.
http://www.top-car-hire.com/car_hire_canary_islands/gran_canaria/

Med buss tar jeg nr. 91 som går direkte til Puerto Rico hver time ca. klokken halv. Siste buss fra flyplassen går ca. kl. 20:30. Jeg tar bussen til busstasjonen i Puerto Rico (turen tar ca. 30 minutter), herfra tar jeg en taxi opp til Guanabara Park (2-3 minutters kjøretur og ca 3-4 euro). Jeg kunne gått av ved Barranco Agua La Perra og gått opp, men…..

Her er alle bussrutene på Gran Canaria
http://www.globalsu.net/en/lineas.php

og her er rutene til nr. 91
http://www.globalsu.net/lineas/linea91.pdf (PDF)

Taxi fra flyplassen til Guanabara Park koster rundt 60 euro, avhengig av når på døgnet det er. Kan komme opp i 70 euro om natten. Socomtaxi har på sine hjemmesider en kalkulator hvor det er mulig å beregne hva en taxitur fra flyplassen vil koste.

http://www.socomtaxi.com/en/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *