Fanget opp av
Gallerier

Flott dagstur

Flott dagstur

Skjermdump fra Sportstracker

Skjermdump fra Sportstracker

Vi har kort vei til fjellet og alle de turmulighetene fjellet gir. Her har vi gått til Norskeplassen videre til Sukkertoppen og helt til Karpedammen. Fra Karpedammen gikk vi til Våres plass. Vi gikk så hjemm igjen via Sukkertoppen og Norskeplassen. En fin dag på fjellet.

Fiskestim fra Antonio

Fiskestim fra Antonio

Tidligere i høst var vi i Lisboa. Ble inspirert av noen fisker vi fant hos en kunstner, Portuguese Stuff. Bestilte en fiskestim, i glasert keramikk, som vi fikk sendt hjem til Norge. Fiskestimen ble med til Gran Canaria i håndbagasjen. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Fiskestimen svømmer rett mot havet. Takk til vår venn Antonio i Lisboa.

Flott markise

Flott markise

Solavskjerming

En lun krok

Det viste seg at parasollen ikke fungerte slik vi hadde trodd. Den blir nå stuet vekk og har fått reservetjeneste. Ikke lett å kommunisere med en markisemann som bare snakket spansk. Var usikker på om han hadde forstått konseptet, men som bildene viser ble resultatet utmerket. Nå har vi en skyggefull plass på ettermiddagen. Samtidig har vi fått en lun krok til småkjølige vinterkvelder.

Parasoll

Parasoll

Parasoll

 

Det er deilig være i solen hele dagen. Vi nyter å tilbringe dagene i solen enten vi koser oss på stranden på Amadores ( som er favorittstranden), eller vi bare går noen trapper opp til bassenget. Nå har det seg slik at rett inn i leiligheten kommer en fantastisk ettermiddagssol. Om sommeren går solen ned bak en fjellknaus, men om vinteren kan vi nyte synet av solen når den går ned ute i havet. Dette er en utsikt det er vanskelig å bli lei av.

Men, når vi har kost oss i solen hele dagen er det deilig å komme hjem og slappe av i skyggen. Til nå har alternativet vært å trekke inn i leiligheten og sette på aircondition. Nei, i syden skal vi være ute. Vi har derfor anskaffet oss en parasoll. Nå kan vi nyte en skyggefull ettermiddag i sofaen ute.